couple-walking-holding-hands.jpg
couple-walking-holding-hands.jpg

Relatieproblemen


Gratis & anoniem goede raad

SCROLL DOWN

Relatieproblemen


Gratis & anoniem goede raad

Heb je een relatieprobleem en ben je op zoek naar goede raad? 

Op Relatie-Problemen.nl vind je gericht relatieadvies over jouw relatie en kun je online hulp en tips krijgen. Relatie-Problemen.nl heeft al duizenden mensen geholpen en vele honderden van persoonlijk advies voorzien.

Het was de allereerste website waar je gratis online advies kunt krijgen over jouw eigen situatie. Persoonlijk en anoniem! 

Of het nu problemen met je partner, kinderen, collega's of ouders zijn, in ieder soort relatie loop je op den duur tegen problemen aan. Het is belangrijk dat deze problemen, die vaak klein beginnen, niet onder tafel worden geschoven, maar worden besproken met elkaar. De basis van een gezonde relatie is namelijk communicatie, eerlijkheid en vertrouwen.

Het maakt niet uit hoe veel je van iemand houdt, zonder communicatie, eerlijkheid en vertrouwen kan een relatie geen stand houden.

Op deze website vind je diverse oplossingen voor relatieproblemen. Maar houd er rekening mee dat iedere situatie anders is en probeer je tijdens het lezen in te leven in je eigen probleem en in degene met wie je het probleem deelt.

Deze website is al vanaf 2007 actief en steeds meer mensen ontdekken de site. Relatie-Problemen.nl heeft al duizenden mensen geholpen en  vele honderden van persoonlijk advies voorzien.

Je kunt ons een e-mail sturen en deze zal kosteloos door een gespecialiseerde psycholoog, relatietherapeut, mentalcoach, counselor, relatiecoach of eerstelijns adviseur worden behandeld. Dit is een vorm van internettherapie, ook wel e-therapie genoemd. Het voordeel is dat je anoniem en wanneer jou het uitkomt advies kan krijgen over jouw relatie, zonder dat je de deur uit hoeft.

Wij zorgen voor steun, hulp en goede raad bij o.a. een relatiecrisis, liefdesverdriet, afscheid, huwelijksproblemen, een verloren liefde, een verbroken relatie of vriendschap, een sleur in de relatie, conflicten, familieruzie, verliefdheid, ontrouw, ruzie, overspel, vreemdgaan, stress, een affaire, lichamelijke of geestelijke mishandeling en problemen op het gebied van sex, liefde, ect.

Deze advies service wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Goede Raad: www.stichtinggoederaad.nl.

couple-walkingNOV2.jpg

Contact

Neem contact met ons op via: info@relatie-problemen.nl

Relatie-Problemen.nl is een initiatief en concept gecreeërd door Smart Kitten. Smart Kitten richt zich op het maken van creatieve, innovatieve en multimediale concepten. Dit alles wordt met veel passie voor het vak ontwikkeld en uitgevoerd.  www.smartkitten.com.

Aanmelden als adviseur

Wij zijn altijd op zoek naar adviseurs voor onze service. De kosten om uzelf als adviseur aan te bieden bedragen 150,- euro per jaar. Hiermee zorgen wij dat de site blijft draaien. U komt in contact met uw doelgroep, vergroot uw naamsbekendhied en kunt jaarlijks veel mensen helpen.

Stichting Goede Raad

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Goede Raad. Stichting Goede Raad heeft ten doel het geven van advies over welzijn, gezondheid en hulp bij relationele problemen. 

De stichting tracht haar doel te bereiken door onder meer het geven van schriftelijke en mondelinge adviezen en het verwijzen naar relevante hulpverleningsinstanties, alsmede het verrichten van alle verdere handelingen die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. www.stichtinggoederaad.nl.