Schermafbeelding 2016-06-30 om 11.20.32.png
Schermafbeelding 2016-06-30 om 11.55.49.png
Schermafbeelding 2016-06-30 om 11.52.32.png
Schermafbeelding 2016-06-30 om 11.20.32.png

De mooiste bruidsjurken door Willemijntje


SCROLL DOWN

De mooiste bruidsjurken door Willemijntje


De mooiste bruidsjurk, persoonlijk, uniek, door jouw ontworpen en met liefde gemaakt!

Heb jij jouw bruidsjurk niet kunnen vinden in een van de normale bruidszaken? Dit overkwam Lauren, het nichtje van Willemijntje, ook en het was haar wens dat haar "tante Wil" haar bruidsjurk zou maken. Een jurk die nergens anders te verkrijgen is, exclusief, die met veel liefde is gemaakt, naar hun gezamenlijk ontwerp en wensen. Dat begon bij een schets en het kopen van stoffen. De eerste passessies waren leuk en creatief. Samen nadenken over de rok, hoe het kant moest vallen, etc. Vanaf het begin af aan was het een feestje. Na een paar weken was de jurk af. Hij was nog beter dan perfect, hij liet Lauren stralen, paste precies bij haar en accentueerde al haar mooie punten. Een tikje dromerig, fijntjes, maar ook verrassend, want de rok die als een licht wolkje om haar heen viel, ging na de ceremonie af en zo transformeerde de jurk in een prachtige slanke japon. 

Omdat de bruidsjurk zo snel af was, stelde Willemijntje voor om ook de jurkjes van de bruidsmeisjes en getuigen te maken.  Dit resulteerde in prachtige lichtblauw met lavelblauwe jurkjes, met details van kant en tuille van de bruidsjurk. Ook tijdens dit proces werd continue rekening gehouden met de wensen van de bruidsmeisjes en getuigen.

Daarnaast heeft Willemijntje de mooie sluier, een stropdas voor de bruidegom (in dezelfde stof als de bruidsjurk), een tasje, een kanten sjaal en zakdoekje voor tijdens de ceremonie (van dezelfde stof als de bruidsjurk) gemaakt. Willemijntje kan jullie dus een complete set aanbieden voor jullie mooiste dag!

Dankzij Willemijntje hebben de meiden de hele dag gestraald! Niet alleen de bruid, maar ook de bruidsmeisjes hebben genoten van hun droomjurken en liepen er als prinsesjes bij. Heel bijzonder en exclusief!
— Jose, gast op de bruiloft van Lauren
Schermafbeelding 2016-06-30 om 11.55.49.png

Bruidsjurken


Door Willemijntje

Bruidsjurken


Door Willemijntje

 

Schermafbeelding 2016-06-30 om 11.52.32.png

Over Willemijntje


Tante Wil

Over Willemijntje


Tante Wil

Een getalenteerde tante

Willemijntje is bescheiden, zachtaardig en een geweldige moeder, tante, echtgenote en oma. Daarnaast heeft zij uiteraard een talent. Dit talent heeft zij tot nu toe ingezet voor haar familie en vrienden, maar dankzij alle overweldigende reacties over de prachtige bruidsjurk van haar nichtje, heeft zij besloten om 2 a 3 bruidsjurken per jaar te gaan maken. Wil jij ook zo'n prachtige exclusieve bruidsjurk? Neem dan contact met Willemijntje op.

Ik heb de mooiste bruidsjurk ooit, mooier dan ik ooit had kunnen dromen. Wat ik het meest gaaf vond aan de trouwjurk te laten ontwerpen door mijn tante is het samen ontwikkelen van mijn ideale jurk. De passessies, ook samen met vriendinnetjes en familie waren geweldig. Dat zorgde ervoor dat ik nog meer naar de bruiloft toe leefde. Heel bijzonder en persoonlijk!
— Lauren, nichtje van Willemijntje

Contact

Neem contact met Willemijntje op via: info@willemijntjebruidsjurken.nl.